Erwin Hans winnaar Centrale Onderwijs Prijs

Erwin Hans (technische bedrijfskunde) won vanmiddag de centrale onderwijs prijs. In de finale versloeg hij Johnny Søraker (PSTS) en Mark van Vuuren (Communicatiewetenschap). Erwin Hans heeft hiermee de titel van “docent van het jaar 2015” gewonnen samen met de hoofdprijs van 2.500 euro.

Tijdens de finale gaven de drie docenten elk een mini college van 20 minuten over een voor hun interessant onderwerp. Zo gaf Hans een college over het lange wachten wat wij doen als consumenten en patiënten, gaf Mark een college over de vraag wat een professional is en richte Johnny zich op het verband tussen creativiteit en blijdschap.

Na de colleges ging de jury in beraad en had het publiek tijd om hun stem uit te brengen. Nadat de jury wat extra tijd nodig had werden de stemmen van het publiek en de jury samengevoegd en bleek Erwin Hans de winnaar te zijn.

Hij ontvangt de 2.500 euro en zal worden gehuldigd tijdens de opening van het academische jaar op maandag 31 augustus.