Centrale Onderwijsprijs Finale 2016

Op donderdag 19 mei vindt de finale en uitreiking van de Centrale Onderwijsprijs plaats. In deze finale strijden drie docenten voor deze felbegeerde prijs. Je bent van harte uitgenodigd voor deze middag. De drie finalisten zijn Janneke Alers (Biomedische Technologie en Health Sciences), Erik Faber (Creative Technology) en Martin van der Hoef (Scheikundige Technologie en ATLAS).
Tijdens de finale zullen zij een minicollege geven en een aantal vragen beantwoorden. Ook het publiek kan stemmen op de beste docent!
De inloop van dit evenement is om 15:30 in Horst C101, om 15:45 begint de finale. Aansluitend is er een borrel waar de winnaar bekend zal worden gemaakt.
We hopen jullie allen te mogen zien bij de finale van de Centrale Onderwijsprijs.
Met vriendelijke groet,
De Centrale Onderwijsprijscommissie
———————————————————————————————————–
On thursday May 19th the Central Education Award finale will be held. Three teachers will compete for this award. You are invited for this finale! The three finalists are Janneke Alers (Biomedical Engeneering and Health Sciences), Erik Faber (Creative Technology) and Martin van der Hoef (Chemical Engeneering and ATLAS).
The finalist will each give a mini lecture and answer questions. The audience also has a vote in this finale!
The finale of the Central Education Award will take place at Horst C101. Doors will open at 3:30pm, the event will start at 3:45pm. Afterwards there will be a drink in the borrelkelder, during which the winner will be announced.
We hope to see you at the finale of the Central Education Award.
Kind regards,
The Central Education Awards Committee